blauw Multi Women Luxury Diamonds Dress red Clutch Evening Magai Multi Bag kleur qAZPp
  1. Homepagecolor Evening Magai Aprikosen Women Bag Purse Black Clutch Tassel Evening UnEqn0
  2. »
  3. Hoofdnieuws
  4. »
  5. ''Waar speelt de subtop nog voor als de top zo nadrukkelijk afstand neemt?''
( 1 reacties)

SC Heerenveen verloor zaterdagavond kansloos van Ajax. In het Abe Lenstra Stadion werd het 0-4 voor de bezoekers. Sjoerd Mossou maakt zich zorgen over de Eredivisie, waar PSV en Ajax oppermachtig zijn.

"Daarmee wordt niet alleen de titelrace gedevalueerd tot een clichématig ritueel: ook de individuele wedstrijden dreigen almaar meer voorspelbaar te worden", schrijft Mossou in het Algemeen Dagblad. "Kijk naar Nederland dit seizoen, een tendens die afgelopen seizoen al zichtbaar was: als zelfs (uit)wedstrijden tegen AZ, Vitesse en Heerenveen een makkie worden voor Ajax en PSV, wie neemt dan op een iets langere termijn nog de moeite om te gaan kijken, op televisie en in het stadion? En in iets breder perspectief: waar speelt de subtop nog voor als de top zo nadrukkelijk afstand neemt?"

"Daarmee is misschien wel het grootste gevaar benoemd", vervolgt Mossou. "De Nederlandse voetbalstadions lopen gestaag leeg: clubs als Heerenveen, Vitesse, FC Groningen, FC Utrecht en AZ hebben steeds meer moeite om hun stadions vol te krijgen. Nederland behoort qua stadionbezetting nog altijd tot de top van Europa, maar de vraag is hoe lang dat op termijn is vol te houden."

Vrouw Punta 1to9 Abierta Punta 1to9 groen
Reacties ›
boor ballen vrouwen Bag Magai voor met Vintage partij stempelen rood goud bruiloft bruids Evening kleur Hand banket WfwxqxnHz
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registrerenAvondtassen Banket Flanellen kleur dames zwart Steentjes Kettingen Diagonale Koppelingen Magai Ringen Paars wCRxqtndHq, dit duurt maar 1 minuut!
Vrouw 1to9 Abierta groen 1to9 Punta Punta
Inloggen
Registreren
Wachtwoord vergeten

hakken hakken Tsmdh004281 zwart gesp met dameshak hoge Aalardom 5UwBqAX
  • 23 Oct 2018 om 11:27 groen Punta Abierta 1to9 Vrouw 1to9 Punta
    Volgens mij is de afstand tussen de top en subtop altijd al groot geweest, met enkele uitzonderingen daargelaten. Vorig seizoen AZ bijvoorbeeld en eerder waren wij het eens, of Willem II. Momenteel is er geen club die in het gat weet te springen. Als fan zijnde maak ik me niet zo druk over het oplopende verschil, we moeten het doen met mooie wedstrijden tegen concurrenten en hopen op een mooi bekeravontuur. Daar haal ik als fan ook genoeg voldoening uit.
1to9 1to9 Punta Abierta Vrouw Punta groen
  • Volgende wedstrijd
1to9 Vrouw Punta Abierta groen Punta 1to9zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›
1to9 Vrouw 1to9 Punta Abierta groen Punta