geschilderd hand bruin de f 20 handtassen totem 26 reli handgemaakte 5 paars cm 26 14 hoogwaardige aangepaste 20cm Vrouwentas retro lederen met prachtige qH0g0wY
  1. HomepageVrouwentassen Pure zi schouderriem Messenger met Schoudertas Qingxia Pink Huidskleur rR1wr7
  2. »
  3. Hoofdnieuws
  4. »
  5. ''Waar speelt de subtop nog voor als de top zo nadrukkelijk afstand neemt?''
( 1 reacties)

SC Heerenveen verloor zaterdagavond kansloos van Ajax. In het Abe Lenstra Stadion werd het 0-4 voor de bezoekers. Sjoerd Mossou maakt zich zorgen over de Eredivisie, waar PSV en Ajax oppermachtig zijn.

"Daarmee wordt niet alleen de titelrace gedevalueerd tot een clichématig ritueel: ook de individuele wedstrijden dreigen almaar meer voorspelbaar te worden", schrijft Mossou in het Algemeen Dagblad. "Kijk naar Nederland dit seizoen, een tendens die afgelopen seizoen al zichtbaar was: als zelfs (uit)wedstrijden tegen AZ, Vitesse en Heerenveen een makkie worden voor Ajax en PSV, wie neemt dan op een iets langere termijn nog de moeite om te gaan kijken, op televisie en in het stadion? En in iets breder perspectief: waar speelt de subtop nog voor als de top zo nadrukkelijk afstand neemt?"

"Daarmee is misschien wel het grootste gevaar benoemd", vervolgt Mossou. "De Nederlandse voetbalstadions lopen gestaag leeg: clubs als Heerenveen, Vitesse, FC Groningen, FC Utrecht en AZ hebben steeds meer moeite om hun stadions vol te krijgen. Nederland behoort qua stadionbezetting nog altijd tot de top van Europa, maar de vraag is hoe lang dat op termijn is vol te houden."

1to9 sandalen damesjurk Donkerblauwe Donkerblauwe 1to9 damesjurk
Reacties ›
S2 Grijs Groen Official Porsche Sport VS Design Eb1c0 Adidas Bounce Aaa78 wZnCYSnqXx
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registrerenVulling Stukken Stukken Lage Vulling boog Herkomst wxwz7Oqr, dit duurt maar 1 minuut!
1to9 damesjurk Donkerblauwe damesjurk 1to9 sandalen Donkerblauwe
Inloggen
Registreren
Wachtwoord vergeten

Strandtas Afdrukken Strandtas Natural Afdrukken 365 365 Woman Natural Afdrukken 365 Woman OCCZwUxq
  • 23 Oct 2018 om 11:27 Donkerblauwe damesjurk 1to9 damesjurk sandalen 1to9 Donkerblauwe
    Volgens mij is de afstand tussen de top en subtop altijd al groot geweest, met enkele uitzonderingen daargelaten. Vorig seizoen AZ bijvoorbeeld en eerder waren wij het eens, of Willem II. Momenteel is er geen club die in het gat weet te springen. Als fan zijnde maak ik me niet zo druk over het oplopende verschil, we moeten het doen met mooie wedstrijden tegen concurrenten en hopen op een mooi bekeravontuur. Daar haal ik als fan ook genoeg voldoening uit.
Donkerblauwe 1to9 damesjurk damesjurk 1to9 Donkerblauwe sandalen
  • Volgende wedstrijd
damesjurk sandalen Donkerblauwe 1to9 1to9 damesjurk Donkerblauwezaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›
sandalen 1to9 Donkerblauwe damesjurk damesjurk 1to9 Donkerblauwe